25 noiembrie Customer Experience 101

Customer Experience 101

Miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 19:00, online

Participarea gratuită

Seara YP Customer Experience 101

IAA Young Professionals Cluj continua seria discuțiilor online de tip panel cu un nou eveniment: Customer Experience 101.

Vom discuta cu Andreea Coca, consultant Customer & Employee Experience în cadrul Kantar TNS România și trainer la Institutul de Marketing, despre bunele practici în Customer Experience. Andreea are o experiență de peste 10 ani în cercetarea de piață din România, urmărind întotdeauna trendurile emergente care asigură succesul companiilor pe termen lung.

Antreprenorii, marketerii, oamenii de vânzări și oamenii interesați de domeniul Customer Experience (CX) sunt așteptați să ia parte la discuție.

IAA Young Professionals Cluj vine în sprijinul antreprenorilor locali și a comunității de marketing din România cu o tematică de discuție pliată pe contextul actual.

În cadrul evenimentului, vom atinge o serie de subiecte. De la moduri prin care definim Customer Experience, la cum este văzut acest domeniu în România, care sunt trendurile atât la nivel național, cât și internațional, cum se face Customer Experience Management „ca la carte” până la ce înseamnă să ai o afacere „customer-centric”, ce este un Customer Journey Map sau ce KPIs ar trebui măsurați. Participanții își vor face o idee de ansamblu asupra ce înseamnă CX și vor afla tips & tricks, dar și exemple de bune practici din domeniu.

Discuția va fi moderată de Cosmin Jărdianu care este Membru Asociat la Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie și Marketer B2B cu experiență în zona de consultanță de business. Totodată, Cosmin este fondatorul blogului Business Guts, unde abordează subiecte de marketing și business, dar și teme de Customer Experience.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a IAA Young Professionals Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.