25 octombrie Banff Mountain Film Festival

Joi, 25 octombrie 2018, ora 19:30, Cinema Victoria, b-dul Eroilor, nr. 51 

Pret bilet: 45 lei

Banff Mountain Film Festival

Cel mai prestigios festival internațional de film montan din lume – Banff Mountain Film Festival (Canada) – ajunge pentru prima dată în România în această toamnă, la București și Cluj Napoca.

Festivalul de film montan de la Banff este cel mai mare festival cu tematică outdoor din lume – un concurs internațional de filme de scurtmetraj și documentare despre cultura, sportul și mediul montan. Se desfășoară anual în Canada, începând din 1976, iar circuitul mondial are loc astăzi în peste 40 de țări și 550 de orașe pe glob. Începând cu 2018, România a fost inclusă în circuitul mondial al festivalului.

Din cele aproximativ 400 de filme participante la concursul anual, proiecțiile alese pentru ediția Banff World Tour din acest an cuprind o colecție a celor mai inspiraționale teme. În România vor fi prezentate opt dintre filmele premiate și favoritele publicului festivalului. Acestea cuprind activități outdoor precum mountain bike, schi alpinism sau freeride, caiac, expediții polare, scufundări libere sau cățărare pe stâncă, într-o proiecție totală de aproximativ două ore.

Evenimentul este dedicat tuturor celor interesați să vizioneze unele din cele mai bune producții video din lume cu tematică montană/ outdoor, cu teme provocatoare petrecute în regiuni inedite sau culturi îndepărtate.

Biletele sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim (eventim.ro) sau în punctul de vânzare Eventim Cluj Napoca – Iulius Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.