25 octombrie Premiera The Addams Family

  • 29/10/2019
  • Cinema
The Addams Family

Vineri, 25 octombrie 2019, Cinema City Iulius, Cinema City VIVO!, Cinema Florin Piersic

The Addams Family (Familia Addams) – regia: Greg Tiernan, Conrad Vernon

O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor The Addams Family, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams

De Halloween, clanul Addams revine așadar pe marile ecrane într-o nouă comedie de animație cu cea mai bizară familie din cartier. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefinește ce înseamnă să fii un bun vecin.

Fericiți cu stilul de viață binecunoscut al familiei lor, Gomez și Morticia se pregătesc de vizita unor membri din familia extinsă, cu ocazia unei ceremonii de maturizare organizată pentru Pugsley.

Nici nu se așteaptă familia ca vecina lor – vedeta TV Margaux Needler – să construiască o comunitate prefabricată, plină de accente pop tehnicolor și de perfecționism. Odată ce ceața se ridică, Margaux este șocată să vadă casa degradată a familiei Addams în vârful dealului, singurul impediment care pare să stea în calea visului său de a vinde toate casele din cartier și de a deveni și mai adorată ca vedetă TV.

În același timp, Pugsley se pregătește de complicatul ritual de „Sabre Mazurka”, ceremonia lui de maturizare, iar Wednesday se luptă cu demonii vârstei ei. Ea se împrietenește cu fiica lui Parker, împingând limitele Morticiei, mai ales când își setează obiective normale ca mersul la școala publică și intrarea în echipa de majorete.

Cu: Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac, Finn Wolfhard, Allison Janney, Aimee Garcia, Nick Kroll

Gen film: Animaţie/ Comedie/ Familie/ Fantastic/ Horror

Durata 105 minute

Program:

Cinema City Iulius: 13:00(3D) 15:00(3D) 17:00(3D) 19:00(3D) 21:00(3D)

Cinema City Polus: 14:00(3D) 16:00(3D) 18:00(3D) 20:00(3D) 22:00(3D)

Florin Piersic 15:30(3D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.