25 octombrie Style it up!

Joi, 25 octombrie 2018, ora 09:00, Studio Harmony, str. Parcul Feroviarilor, nr. 3, et. 2

Investitie: 120 lei

Style it up! – make-up, hair and photo

Asociatia Work At Home Moms si echipa formata din Diana Covaciu, Gotornicean Tatiana si Salanta Bere Roxana te rasfata la ”Style it up! ”.

Iti vei incepe ziua cu o cafea sau un ceai, urmate de trei ore de make-up, hair-style si fotografie de studio.

Beneficii:

– vei invata sa te machiezi corect
– vei beneficia de un aranjament de zi pentru par
– vei primi in interval de o saptamana 3 cadre prelucrate ( fotografie de studio)
– vei pleca cu un voucher de 20% la produsele Inglot, valabil pentru 25 octombrie

Inscrieri: dianacovaciu91@gmail.com

Numar locuri: 8

1. Vrei sa stii ce tipuri de machiaj ti se potrivesc in functie de fizionomie, tipul tenului si modul tau viata? Vrei sa stii ce produse iti sunt recomandate si cum sa le folosesti?

Participa la workshop-ul de automachiaj unde Diana Covaciu iti va dezvalui tipurile de machiaj care ti se potrivesc. Iti vor fi prezentate tehnici si trucuri folosite pentru machiajul de zi, pe care le vei putea pune in practica chiar in cadrul cursului.

Vei primi sfaturi pentru pregatirea tenului, evidentierea trasaturilor, paleta de culori pentru machiaj de zi, ustensilele necesare, trucuri si tehnici pentru un machiaj de durata.

Descopera o metoda de lucru gandita special pentru tine cu scopul de a-ti imbunatati tehnicile de machiaj si de a-ti da incredere in aplicarea lor!

Workshop-ul de automachiaj nu se adreseaza profesionistilor in domeniu. Acesta a fost gandit pentru femeile care doresc sa se machieze singure, pentru persoanele care nu se machiaza in mod frecvent sau pentru incepatoare ce doresc sa se perfectioneze.

2. Parul este numit pe buna dreptate podoaba cea mai de pret a femeii. Cu ajutorul lui femeia se reinventeaza in fiecare zi, alegand coafuri care sa ii puna in valoare trasaturile fetei.

Cine spune ca ceea ce este elegant nu poate fi si simplu? Buclele romantice, cozile jucause si cocurile fermecatoare toate au in comun eleganta simpla feminina si naturala. Coafura potrivita se alege in functie de trasaturile si particularitatile fetei, lungimea parului si vestimentatie. Coafura perfecta trebuie sa va reflecte personalitatea si sa va completeze look-ul.

Orice femeie care se respecta trebuie sa aiba o coafura de invidiat!
Gotornicean Tatiana va continua cu viziunea ei magica pregatirea ta fizica spre fotografia perfecta. Iti vei dori sa te transforme si pentru alte evenimente.

3. Unul dintre cele mai frumoase lucruri, cu siguranta, este acela de a surprinde si imortaliza viata, in toate momentele ei, prin obiectivului aparatului foto. Atunci cand pasiunea devine un mod de viata, cand iubesti ceea ce faci si te regasesti in acel ceva, iti dai seama ca asta te defineste si ca ceea ce era un hobby, un vis, se poate transforma intr-o realitate. Una care te va ajuta sa arati tuturor lumea prin ochii tai, dar si sa creezi pentru fiecare privitor o poveste in care si tu si el sa va regasiti.

Salanta Bere Roxana iti va spune povestea gandita de tine in acea zi.

Asociatia Work At Home Moms se implica doar in calitate de partener media, inscrierile, gestionarea cursului si plata acestuia revin exclusiv in sarcina mamei care propune atelierul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.