26-27 aprilie Undeva la mijloc

Undeva la mijloc 26-27 aprilie

26 – 27 aprilie 2023, ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților, Piața Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: 91/ 106 lei

Teo, Vio și Costel: Undeva la mijloc – stand-up comedy  Undeva la mijloc 26-27 

Teo, Vio și Costel continuă tradiția si revin la Casa de Cultură a Studenților pentru înca un show memorabil de stand up comedy. “Undeva la mijloc”. Vor sărbători 19 ani de prietenie și de comedie!

Îi cunoaștem de ceva vreme ca făcând parte din scena de stand up comedy din România, chiar de la geneza ei sau de la podcastul “Între show-uri”, apariții TV în juriul Stand Up Revolution sau alte emisiuni de pe YouTube. De undeva tot îi cunoști, iar dacă nu, înseamnă că ei chiar sunt undeva pe drumul către faimă și merită să ajungi la ei la show.

Fiecare este centrul propriului univers:

Teo, este undeva la mijloc între filosofie și comedie cu un stil divers și bine documentat, cu material mind-blowing, te prinde, te surprinde și te lăsa să pleci acasă cu gandurile undeva la mijloc.

Vio, este cel mai iubit comediant între comedianți, undeva la mijloc între cariera de stand up și afaceri, undeva la mijloc și între cluburile de stand up și mereu undeva la mijloc în afișele cu Teo și Costel.

Costel, este undeva la mijloc între cariera de comediant, faima de artist și familie. Dă-i un punct de vedere și te va duce în mijlocul universului propriilor lui trăiri și te va plimba în caruselul perspectivei comice a vieții.

Spectacolul de la Casa de Cultură a Studenților este parte dintr-un turneu național care se va desfășura pe parcursul a 7 luni si va cuprinde peste 25 de orașe.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet.ro.                  Undeva la mijloc 26-27 

Show 1:  https://bit.ly/3YT8uuz

Show 2: https://bit.ly/3KeLa6I

Show 3: https://www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.