26-27 februarie Exhibition Nature for myself

Exhibition Nature for myself

26 – 27 februarie 2022, ora 17:00, Casa Tiff, str. Universității, nr. 6

Exhibition Nature for myself    Exhibition Nature for myself

,Nature for myself’ este un spațiu în care mintea și corpul sunt invitate să comunice cu modul în care natura își lasă amprenta în noi. Ce reprezintă structurile pe care le găsim în natură pentru noi? Texturi, straturi, repetiție și liniște. Fragilitate și rezistență în același timp. Ce reprezintă plantele la un nivel emoțional pentru noi și cum ne poziționăm față de ele?

Lucrările expuse prezintă modul prin care două surori încearcă să răspundă la aceste întrebari, trecând de la experiențele personale la modul în care și-au găsit vindecarea prin natură.(@dianaelenapatrascu, @ioana_patrascu_)

Îl avem invitat pe Kero Zen, unul dintre inițiatorii artei stradale și artei graffiti din România, care încearcă aproape obsesiv să găsească esența în formă. Clujul l-a adoptat, dar se consideră un nomad și a avut un parcurs artistic neconvențional. Anii „rătăcitori”, în care și-a dezvoltat pasiunea pentru simbolurile numerice și grafice din ezoterism îi definesc și astăzi stilul, aducând o nouă aromă artei stradale, creând lucrări.(@kerozen333)

În cadrul evenimentului vor participa elevi ai Liceului de Arte Plastice “Romulus Ladea”, membri ai Comunității 156 (@comunitatea156) care, îndrumați de profesorul Mazerschi Sergiu Georgian (@mazerschi_georgian / fb – Sergiu Georgian Mazerschi), vor realiza intervenții artistice asupra unor fotografii realizate de Vlad Braga (ig – @bragovski / fb – Vlad Braga), folosind diferite tehnici.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.