26-30 septembrie Expozitia Formă și Distanță

26 – 30 septembrie 2018, ora 18:00, H33, str. Horea, nr. 33

Expozitia Formă și Distanță

Flora Sopa, artist internațional, născută în Cluj-Napoca, vă invită să luați parte la cea mai recentă reprezentare a universului ei sinesthesic. Aceasta vă propune o instalație de lumini și sunet inspirată din cercetările din timpul studiilor făcute în Franța, Strasbourg/Mulhouse, care vorbește de găsirea unei posibile paralele între sunet și lumină.

Preocupată de pictura sonoră și instalații, Flora Sopa crează constante colaborări între spectrele de lumină și cel sonor. Acestea se găsesc în continuă evoluție în raport direct cu spațiile de expoziție și contextele în care sunt prezentate. Dând în general un sentiment de bunăstare și armonie, instalațiile sunt deseori create pentru a deveni spații imersive, binefăcătoare vizitatorului.

Această expoziție are ca scop reamintirea participanților de importanța simțurilor noastre și prețuirea fiecăruia dintre acestea. Acest concept este pus în valoare prin intermediul sărbătoririi săptămânii internaționale a surzilor.

Vernisajul va fi pe data de 26 septembrie, orele 18:00-22:00 și propune diferite evenimente pe lângă instalațiile artistei.
Astfel, vă veți putea bucura de performance-uri muzicale, de vibrații, poezie și proză etc…

Vă așteptam la deschiderea evenimentului (care este adaptat tuturor vârstelor), sperând să vă vedem cât mai numeroși.

Expozitia ramane deschisa spre vizitare pana in data de 30 septembrie 2018.

Extra pentru toți vizitatorii noștri:
networking+socializare
launch event+bar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.