26 aprilie-8 mai Expoziția Artiști români pe simeze internaționale 3

expoziția Artiști români pe simeze internaționale 3

26 aprilie – 08 mai 2021, ora 10:00, D’E.M. Venice Art Gallery

Expoziția Artiști români pe simeze internaționale 3-Mestre, Veneția

Galeria Cluj Art în colaborare cu D’E.M. Venice Art Gallery organizează expoziția de pictură, sculptură și grafică Artiști români pe simeze internaționale 3 – Mestre, Veneția. Peste 100 de artiști români vor participa cu peste 200 de lucrări la expoziția care se va desfășura la galeria de artă D’E.M. Venice Art Galley din Veneția.

Expoziția reunește lucrări artistice din sfera artelor vizuale în care artiștii expozanți au avut libertatea alegerii temelor lucrărilor cu care au participat. Așadar, aceasta se remarcă printr-o diversitate a tematicilor și tehnicilor de creație, dar și prin posibilitatea achiziționării creațiilor artistice. Evenimentul s-a concretizat din dorința galeriei Cluj Art de a face cunoscute talentul și munca artiștilor autohtoni pe plan internațional, iar prin colaborarea cu D’E.M. Venice Art Gallery acest lucru a putut fi realizat.

Despre Galeria Cluj Art și D’E.M. Venice Art Gallery

Cluj Art este o galerie de artă contemporană din Cluj-Napoca înființată în 2019 care a organizat peste 80 de evenimente din 2019 până în prezent, colaborând și cu galeria Eka&Moor din Madrid. Găzduiește și organizează expoziții din sfera artelor vizuale, evenimente literare, muzicale sau teatrale, ateliere, workshop-uri și altele. Misiunea sa este de a facilita cunoașterea, educarea și recreerea, dar și punerea în lumină a creațiilor artistice prin organizarea evenimentelor, promovând cultura ca piatră de temelie a dezvoltării comunității.

D’E.M. Venice Art Gallery a fost înființată în 2017, în Veneția, iar prin adaptarea sa la nevoile artiștilor și colecționarilor cu care colaborează, reușește să creeze adevărate punți culturale naționale și internaționale. Scopul galeriei constă în captarea unui caracter multicultural și internațional, plin de idei și creatori gata să facă față unui sistem în continuă creștere și din ce în ce mai exigent, în care împletirea multiculturală și etnică duce la puncte neexplorate și fascinante de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.