26 aprilie Inside Stories

Marti, 26 aprilie 2016, ora 19:00, Impact Hub, str. Gării, nr. 21

Participarea gratuită

Inside Stories cu Bogdan Branzas și Crina Ciocian

Când vrei să fii antreprenor în România gândul că va fi ușor este printre ultimele care îți vine în minte. Cu toate acestea, într-un studiu recent realizat de Global Entrepreneurship Monitor și Comisia Europeană, România este prima țară din UE în ceea ce privește intențiile antreprenoriale, 27% dintre români spunând că doresc să pornească pe cont propriu. De asemenea, 52% dintre antreprenori consideră că exemplele de afaceri de succes ale antreprenorilor ar avea un impact mare asupra culturii afacerilor, potrivit Barometrului Antreprenorial Românesc din 2013.

Ce se întâmplă la seria de evenimente Inside Stories

Inside Stories reprezintă o serie de evenimente în cadrul cărora antreprenorii împărtășesc momente definitorii din existența afacerilor lor, de la entuziasmul lansării la momentele grele pe care le-au depășit de-a lungul timpului. Formatul este extrem de interactiv și pornește de la întrebările formulate chiar de tine ca participant la eveniment.

La această ediție am invitat doi antreprenori alături de care vom vorbi despre provocările de a crește un startup în domenii creative.

Bogdan Branzas – CEO & Creative Director Branzas

Fondator al primei agenții de consultanță de brand și design din România înca din 1994, Bogdan Brânzaș își face timp din cand in cand să întrețină și un blog personal, unde scrie despre subiecte ca: marketing, PR, probleme ce privesc organizarea societății clujene și nu numai, vinuri, mâncare buna, obiceiuri sănătoase, precum mersul pe munte, și mai câte altele. Branzas Consultanti si Designeri, sub conducerea lui Bogdan, a avut colaborări cu nume cu rezonanță atât de pe piața locală, cât și de pe cea internațională, cum ar fi: Microsoft, Nexxon, Continental Hotels, EBS, Elis Pavaje, The One, Tiriac Holdings, Ursus – furnizând o abordare holistică începând cu partea de analiză, creație și mergând până la implementare. Agenția este cunoscută pentru faptul că încheie parteneriate pe termen lung cu clienți care sunt conștienți de impactul economic al brandurilor, știin că acestea din urmă sunt unelte economice care generează valoare și creștere.

Crina Ciocian – Managing Partner Libero Events

Crina Ciocian este Managing Partner la Libero Events, agenția de evenimente și PR, B2B și B2C, cu evenimente organizate în domeniile resurse umane, eCommerce, marketing, arhitectură, software, leadership, sales și antreprenoriat. Crina se definește ca un om pragmatic și organizat, căruia îi place să interacționeze cu cei din jur și să creeze la locul de muncă ideea de familie. Domeniul în care activează îi oferă dorința de a crea și de a inova, fiind un domeniu care te ajută să te dezvolți în mod constant. Ce consideră că aduce succesul unui eveniment? Implicarea continuă și accesul la noutate, după ce a organizat alături de echipa Libero Events peste 60 ediții de evenimente în ultimii 7 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.