26 aprilie Vulture Industries, Helheim, Madder Mortem

Vineri, 26 aprilie 2019, ora 20:00, Fying Circus, str. Universității, nr. 3

Pret bilet: intre 49 si 75 lei

Vulture Industries, Helheim, Madder Mortem


Helheim, ajunge pentru prima data la Cluj-Napoca în timp ce Vulture Industries revine după ce a susținut, în 2017, primul concert foarte bine primit de fanii din capitala Transilvaniei.

Program:
19.30: Acces
20.00: Madder Mortem
21.00: Helheim
22.10: Vulture I.

Biletele sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro
49 lei – Earlybird (preţ pentru primele 100)
59 lei – Presale (preţ până pe 25 aprilie, inclusiv)
75 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Vulture Industries (Avant-garde / Progressive Metal), şi-a început activitatea în 1998 în Bergen (Norvegia) sub denumirea de Dead Rose Garden, iar în 2003 au decis să treacă la actuala denumire.

Vulture Industries şi-a format o bază de fani în România cu ocazia concerteleor pe care trupa le-a avut în anii precedenți, fapt pentru care țara noastră nu a fost ocolită cu ocazia acestui nou turneu al trupei.

Helheim, pionierii metal-ului norvegian viking, a fost fondată în 1992 de către V’gandr (bas, vocal) și H’grimnir (chitara, vocal), la care s-a alăturat şi bateristul Hrymr: Iar pentru configuraţia actuală a trupei, în anul 2008 li se alătură chitaristul Noralf (guitar). Trupa a inceput să cante mai întâi pe la festivaluri locale, lansând demo-ul lor de debut în 1993, distribuit doar in Norvegia.

Numele formației provine de la Helheim, tărâmul morților din mitologia nordică iar în cei peste 20 de ani de existență formația a lansat 9 albume de studio și 3 EP-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips