26 februarie Bucătarul regelui

Bucătarul regelui

Sambata, 26 februarie 2022, ora 11:00, Magic Puppet, b-dul Eroilor, nr. 16

Pret bilet: 20 – 200 lei

Bucătarul regelui  – spectacol pentru copii    Bucătarul regelui 26  Bucătarul regelui 26

Ce se întâmplǎ oare când bucătăria este datǎ peste cap de cerințele culinare trǎznite ale noii regine? Magic Puppet vǎ invitǎ la un spectacol interactiv de teatru de pǎpuși, magie și experimente științifice în care învǎțǎm ca doar îmbinând iscusința vechiului bucǎtar și inovația noului ajutor de bucǎtar vom reuși sǎ îndeplinim dorințele noii regine. Pentru cǎ cea mai bunǎ soluție este munca în echipǎ.

Durata: 40 de min
Regia: Florin Suciu și Silviu Ruști

Participarea la spectacolele Teatrului Magic Puppet va fi permisă doar pentru pentru cei care prezintă certificate digitate ale Uniunii Europene privind Covid 19, care atestă una din următoarele situații:
sunt vaccinați complet împotriva virusului Sars-Cov-2 (au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare)
– prezintă la intrare rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul Sars-Cov-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul Sars-Cov-2 (nu mai vechi de 48 de ore);
– au trecut prin boală (se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-Cov-2).

Obligaţia de a prezenta certificat de vaccinare se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani.

Evenimentele se vor desfășura cu participarea a maximum 50 de persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.