26 februarie Lansarea volumului Ezoterikos

Vineri, 26 februarie 2016, ora 16:00, Casa De Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Lansarea volumului Ezoterikos

Cenaclul Literar „Vox Napocensis” al Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca are plăcerea de a vă invita la Lansarea volumului „Ezoterikos” de Linca Kucsinschi.

„Salut acţiunea tânărului Victor Constantin Măruţoiu, prin Cenaclul Literar „Vox Napocensis” al Casei de Cultură a Studenţilor, de a susţine acest proiect drag mie „Scriitor al generaţiei tinere”, care constă într-o serie de conferinţe, dezbateri literare organizate lunar, dar, mai ales, în provomarea tinerilor premianţi din cadrul Festivalului Literar „Vox Napocensis”. Este o continuitate a iniţiativei de anul trecut, ca singura Casă de Cultură a Studenţilor din ţară, care susţine, prin publicare, demersul de editare şi promovare a tinerelor talente literare. Doresc să mulţumesc Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Cluj, care ne onorează cu prezenţa şi susţinerea acestor lucrări desfăşurare în „acest leagăn al studenţiei noastre”. Vă invităm cu drag la o lansare dedicată literaturii tinere” a declarat directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, Flavius Milăşan.

Lansarea de carte se bucură de invitaţi speciali, membrii ai Uniunii Scriitorilor din România, filiala Cluj, de editorul cărţii, reprezentant al Editurii Şcoala Ardeleană, Vasile G. Dâncu, de doamna conf.univ.dr. Ligia Ruscu, din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.