26 februarie Oscar și anotimpurile

Oscar și anotimpurile

Sambata, 26 februarie 2022, ora 11:00, Calendarul Magic,str. Paris, nr. 15A

Pret bilet: 35 lei

Oscar și anotimpurile – spectacol muzical educativ cu Mr. Nicu

“Oscar și anotimpurile” este un spectacol muzical educativ care își propune să aducă în scenă frumusețea celor patru anotimpuri ale anului.

Activitatea artistică reprezintă o trecere în revistă a anotimpurilor cu un mesaj clar definit. Fiecare anotimp este valoros în felul său, dar depinde doar de noi să identificăm și să ne bucurăm de aspectele cu adevărat esențiale. Odată cu trecerea prin fiecare anotimp, adaptarea devine cuvântul cheie în misiunea noastră de a face față fenomenelor care se instalează pe parcursul fiecărei perioade. Este important să fim conștienți de faptul că anotimpurile ne permit să experimentăm noi senzații și bucurii, indiferent de starea vremii și a obstacolelor care pot apărea în cale.

Spectacolul se bazează pe povestea lui Oscar, a cărui identitate o păstrăm secretă până în ziua punerii în scenă a întregii povești. Acesta are neasemuita onoare de a fi gazdă și de a avea în curtea sa patru musafiri inediți. Primăvara, Vara, Toamna și Iarna vin să îi prezinte lui Oscar cu ce caracteristici se identifică fiecare și cum contribuie la conturarea unei lumi pline de abundență și experiențe specifice temperaturilor și fenomenelor de afară.

Prin participarea la acest moment artistic, copiii au șansa să descopere lumea fascinantă a fiecărui anotimp într-un mod educativ și interactiv pe ritmuri muzicale.

Dacă și tu își dorești să afli cine este Oscar și cum își primește acesta musafirii cu povești nebănuite, te așteptăm la spectacol!

Număr locuri: 20
Vârstă: + 3 ani

Atenție!
Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura incepand cu copii de +5 ani.
La intrarea in locatie se va masura temperatura.
La intrare in locatie ne vom dezinfecta cu gel dezinfectant.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Pret: 35 lei. Al doilea frate/ sora are reducere: 30 lei. Parintii: 25 lei.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam sa nu intarziati!

Participarea se face doar pe baza de inscriere la telefon 0742946795 sau email calendarulmagic@yahoo.com

Organizatori: Calendarul Magic, Mr. Nicu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.