26 ianuarie Petrecere Ⓐcasă

  • 25/01/2018
  • Party

Vineri, 26 ianuarie 2018, ora 17:00, Ⓐcasă, str. Someșului, nr. 45

Petrecere Ⓐcasă

Te aşteptăm la Ⓐcasă pentru o nouă petrecere de susţinere a spaţiului. Este prima petrecere pe anul acesta şi tocmai din acest motiv ne-am gândit să punctăm faptul că a început un an dificil. Şi anume, anul sarbătoririi centenarului marii unirii, un an în care vom vedea din ce în ce mai mult patriotism, naţionalism şi fascism pe străzile, televizoarele, stadioanele sau în barurile noastre. Vedem cum se formează un climat din ce în ce mai autoritar, de la politicieni setaţi pe promovarea urii inter-etnice, coaliţia pentru familie şi programul ei de limitare a drepturilor persoanelor LGBTQ+ şi nu numai – şi până la inserarea din ce în ce mai insidioasă a unui cult al instituţiilor de putere în cadrul mişcării rezist.

Noi te invităm la o bere, vin sau ceva de mâncare, toate preparate în spaţiul nostru. Există şi varianta kombucha pentru cei care nu agreează alcoolul. Fundalul sonor va fi asigurat de Stimulator.

Totodată, Biblioteca se înnoieşte şi ea. Avem noi cărţi care vă aşteaptă să le răsfoiţi, în special volume de analiză socială critică. De asemenea, dorim să vă donăm câteva cărţi mai vechi de literatură pentru a strânge bani pentru noi achiziţii pe care să le puteţi citi la Ⓐcasă.

Deşi iubim foarte mult animalele, din cauza stării de stres pe care Betty, câinele casei, o resimte atunci când sunt alţi câini în preajmă, vă rugăm să nu veniţi cu alte animale la eveniment.

Te așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.