26 iulie Împarte Bucurie

Miercuri, 26 iulie 2017, ora 14:00, Spitalul De Recuperare, str. Viilor, nr. 46-50

Împarte Bucurie – prezentare finală

Te invităm la prezentarea finală #terapieprinartă, inițiativă desfășurată anul acesta de Create.Act.Enjoy în 3 spitale clujene. Povestim despre terapia prin artă, îți arătăm materialele realizate în cele 4 săptămâni și îți dăruim emoția și bucuria care ne-au purtat pe noi în acest proiect.

„Împarte bucurie” s-a desfășurat anul acesta la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” și la Spitalul Clinic de Recuperare. Pacienţii, aparținătorii şi personalul din cele 3 instituţii medicale au beneficiat de ateliere de terapie prin artă, momente artistice itinerante, instalaţii performative, concerte de muzică live, vizite individuale și informaţii referitoare la efectele pozitive ale acestui gen de terapie complementară.

Terapia prin artă iniţiată de Create.Act.Enjoy a demarat în 2012, cu sprijinul companiei Servier Pharma, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. În 2015, inițiativa noastră a devenit cea mai amplă acţiune de terapie prin artă desfăşurată într-un spital din România.

Ediția de anul acesta a fost realizată cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

PARTENERI: Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian”, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, Centrul Cultural Clujean, Departamentul de Sănătate Publică (Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării), Cluster de Industrii Creative Transilvania, Daisler Print House, Fast Print.


PARTENERI MEDIA: Radio Cluj, TVR Cluj, Transilvania Reporter, liternet.ro, cluj.com, dispersie.ro, clujuldebuzunar.ro, gokid.ro, ilikecluj.ro, cluju.ro.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips