26 iunie International Party

Duminica, 26 iunie 2016, ora 21:00, Support 4 Youth Development, str. Octavian Petrovici, nr. 22, ap. 1

Intrarea libera

International Party

Vom avea ocazia sa cunoastem impreuna culturile altor tari prin degustare de produse traditionale, dans, jocuri si quiz-uri organizate chiar de invitatii nostri straini din Cehia, Franta, Italia, Macedonia, Turcia, Slovenia… (si lista e in crestere). De asemenea, poti veni chiar tu cu produse romanesti pe care sa le imparti cu ceilalti, jocuri si dansuri pe care vrei sa le invete strainii de la tine.
Mai mult, daca aperi o cauza anume, hai cu propria “taraba”, pentru a-ti promova cauza, si chiar pentru a strange fonduri prin valorificarea propriilor produse.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile (~50) si nu presupune inregistrare prealabila.

Poți aduce ceea ce vrei să bei, sau ceva de rontait. Noi vă punem la dispoziție ceaiuri, ceva ronțăieli, dulciuri dulce, si cateva surprize bahice.

Va așteptam cu drag!

Asociatia Support for Youth Development (S4YD) este o asociatie in totalitate dedicata dezvoltarii tinerilor. Misiunea acesteia este de a stimula si sustine participarea activa, civica si responsabila a tinerilor la mediul educational, social, cultural si economic al comunitatilor in care acestia traiesc.

Petrecerea internationala e menita si sa faciliteze accesul tinerilor la alte culturi, creand in acelasi timp un cadru de socializare si interactiune intre tineri.
Ce iti propunem: sa petreci alaturi de noi si de prietenii tai o seara de schimb intercultural, intr-o atmosfera prietenoasa si draguta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.