26 martie Romantico

Romantico 26 martie

Duminică, 26 martie 2023, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: între 77 și 168 lei

Romantico – Jonathan Cilia Faro și Veronica Liberati     Romantico 26 martie  Romantico 26 martie 

Vă invităm să fiți Romantico, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Veronica Liberati și Jonathan Cilia Faro sunt artiștii care vor transforma o seară de martie într-una plină de romantism și senzualitate.

Pe Veronica Liberati ați ascultat-o la Vocea României 2022, cu piesa ”Bună seara, iubite!”. Modul în care a interpretat piesa și vocea ei extraordinară au întors toate cele patru scaune la faimosul concurs muzical.

Timbrul vocal unic al lui Jonathan Cilia Faro i-a adus colaborări cu unele dintre cele mai importante nume ale industriei muzicale, precum Alan Parsons, Michael W. Smith, Marc Martel, Annalisa Minetti sau Jesus Molina.

Marcel Pavel, artistul îndrăgit de generații întregi de iubitori ai muzicii, datorită vocii sale inconfundabile și a lejerității cu care abordează cele mai diverse stiluri muzicale, este invitat special la concertul Romantico.

Interpretarea melodiei compusă de Ovidiu Komornik în anul 2000, ”Frumoasa mea” l-a propulsat în topurile naționale. De altfel, albumul ”Frumoasa mea” s-a vândut în peste 250.000 de exemplare, fapt care i-a adus lui Marcel Pavel un disc de platină. Doi ani mai târziu, în 2002, a câștigat selecția națională pentru Eurovision, alături de Monica Anghel, cu piesa ”Tell me why”. În finală s-au clasat pe locul nouă, cea mai bună poziție a României în concurs de până atunci. În 2013 a obținut premiul “The Best Live Act 2013” pentru concertul “Very Classic” prezentat la Sala Palatului din București unde a fost acompaniat de peste 140 de muzicieni și artiști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.