26 martie Syn Ze Sase Tri & Ashaena

Duminica, 26 martie 2017, ora 19:30, Flying Circus Pub, str. Universității, nr. 3

Pret bilet: 20 lei

Syn Ze Sase Tri & Ashaena

SYN ZE ȘASE TRI – pentru prima oara in 2017 la Cluj Napoca si primul concert metal din noul Flying Circus.

Dupa zece ani de activitate concretizati in 3 albume de studio, numeroase concerte si turnee prin tara si prin strainatate, Syn Ze Șase Tri ajunge in premiera in locul ce detine in prezent titlul de cel mai bun club din Romania.

Cantarea va cuprinde un show extins, cu treceri prin toata discografia trupei, dar si cu piese de pe al patrulea album, prevazut sa apara anul acesta.

Publicul va avea ocazia sa vada pe 26 Martie noua formula Syn Ze Sase Tri live! Un show complet bloodstained black metal, cu atmosfera, decoruri speciale, un concert gandit sa satisfaca asteptarea fanilor nostri.

Alaturi de ei pe scena Flying Circus vor urca ASHAENA, o trupa de Pagan Black Introspective Metal formata mai intai in 2006 ca proiect solo ca mai apoi, in 2007 sa fie trupa cu full line-up.

Trupa imbina sonoritatile black metal cu multe influente din folclorul romanesc, toate pe structura unor versuri ce indeamna la introspectie, cunoastere de sine si intelegerea naturii.

Ultimul album “Calea” scos in 2016, reprezinta o latura mai subtila a trupei, mai melodica si este de fapt o punte catre o noua abordare si sonoritate “ce va sa vina”.

Bilete disponibile in seara concertului, la intrare.

Syn Ze Sase Tri

Ashaena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.