26 noiembrie-31 decembrie Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun de la Cluj isi deschide porțile azi

26 noiembrie – 31 decembrie 2021, ora 11:00, Piața Unirii, Cluj-Napoca

Târgul de Crăciun – Gandul bun si fapta buna/ Familionul le aduna.

Ce-ar fi viața noastră fără micile bucurii? Fără atmosfera Crăciunului?

După un an în care am experimentat din plin asta și am avut acces la tot mai puține mici bucurii, evenimente, întâlniri cu cei dragi,
Târgul de Crăciun revine în centrul Clujului. Într-o formă restrânsă și adaptată noilor condiții, dar cu dorința de a reuni gânduri și fapte bune pentru noi toți, participanți ajunși în piață sau spectatori online.
Piața Unirii va fi locul unde își dau întâlnire faptele bune, cântecele de iarnă și poveștile la gura sobei.

Aici va fi amplasată o roata panoramica de observatie în care adulții și copiii vor putea admira zona centrală de la o înălțime de 24 de metri. Luminițe, muzică de Crăciun, căsuța Moșului, bradul împodobit, totul se vede minunat de la înălțime!

Apropo, Căsuța lui Moș Crăciun  îi așteaptă pe cei mici și mari în vizită în cel mai frumos loc de poveste, decorat de spiridusii mosului.

Caruselul întregește și el atmosfera de poveste, iar colindele și cântecele de iarnă ne vor ajuta să intrăm în atmosfera de sărbătoare.

Vineri, in prima zi din targ,, dam start iluminatului de sarbatori de la ora 18:00 și vă pregătim câteva surprize.

Sambata 27 noiembrie, vă așteptăm la o piesa de teatru de papusi, pusă în scenă de Animart.

In fiecare duminica de la ora 17:00 ne vedem în jurul sobei, împreună cu Urbannect si Magic Puppet, să ascultăm Povestile la gura sobei.

Colectam scrisori pentru Mos Craciun

Vă așteptăm la târg și dacă vreți să-i transmiteți ceva Moșului și, mai mult, puteți lăsa scrisori către Moș Crăciun pe care le puteți pune direct în urna Moșului.

De la căsuțele amplasate în piață, vă puteți încălzi cu ceai sau vin fiert și veți putea gusta tot felul de bunătăți oferite de partenerii participanți la târg: ciocolată de casă, vată pe băț, kürtőskalács, gogoși, produse tradiționale din carne. În plus, veți găsi la târg decorațiuni și produse handmade și de artizanat, numai bune de făcut cadou celor dragi.

Faptele bune isi dau intalnire in Piata Unirii

La Târgul de Crăciun din acest an facem loc pentru multe #faptebune

Unim, sub umbrela târgului, mai multe inițiative sociale și caritabile care au nevoie de ajutorul nostru și sperăm să putem ajuta împreună cât mai mult.

Toți suntem invitați să ne implicăm, după putere și posibilități.

Acces  si siguranta
Ne-am dori să putem fi toți împreună, așa cum v-am obișnuit din anii trecuți.
Din păcate, contextul actual nu ne permite acest lucru și suntem nevoiți să respectăm prevederile valabile în țara noastră.
Conform reglementărilor în vigoare și având în vedere contextul pandemic, accesul în Piața Unirii se poate face în limita a maxim 2.000 de persoane vaccinate sau trecute prin boală, pe baza certificatului verde care va fi scanat în zonele de acces.
Copiii sub 12 ani au acces fără certificat verde.
Program de vizitare: 11:00 – 21:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.