26 noiembrie Cine se teme de moarte

Cine se teme de moarte

Joi, 26 noiembrie 2020, ora 19:00, online

Participarea gratuită

Clubul de Carte SF & Fantasy – Cine se teme de moarte

Cine se teme de moarte, de Nnedi Okorafor, se anunță a fi un melanj de fantastic și realism, un mix de tehnologie și vrăjitorie într-un Sudan al viitorului, într-o Africă postapocaliptică, în care inegalitățile rasiale și de gen devin cadrul în care o vom cunoaște pe Onyesonwu – adolescenta al cărei nume se traduce în acest „Cine-se-teme-de-moarte”.

Romanul a câștigat premiul World Fantasy Award la categoria „Cel mai bun roman” (2011), fiind de asemenea finalist pentru Locus Award, categoria „Cel mai bun roman fantasy” (2010)

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea, individual, iar joi, ne vedem pe Zoom. Linkul întâlnirii îl vom adăuga aici în următoarele zile, acesta putând fi accesat doar la ora de începere a evenimentului » https://us02web.zoom.us/j/83668112224.

Discuțiile se desfășoară, după cum v-am obișnuit, într-o manieră informală, ca între prieteni, fiecare cu ceaiul sau cafeaua alături.
Întâlnirea este setată, tehnic vorbind, să nu înceapă cu video. Se poate porni ulterior, individual, când și dacă vă simțiți confortabil.
Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea. O puteți găsi și online (fără reducere însă) » https://bookstory.ro/product/cine-se-teme-de-moarte

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!

Dacă vreți să ne sprijiniți activitățile, o puteți face cu doar 1 euro / lună, prin înscrierea pe Teaming 👉 https://www.teaming.net/aiviong » o minunată platformă de donații recurente. Momentan, avem 17 susținători, cărora le mulțumim din suflet! Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.