26 octombrie Basme

Vineri, 26 octombrie 2018, ora 22:30, The Legend Club, str. Hasdeu nr. 69

Pret bilet: 20 ei <miezul noptii> 30 lei

Basme – Batu Ozer, Burntale, Men-D, Vasiu

A fost odată ca-n povești,
A fost ca niciodată
Cu beat-uri soft, împărătești
Dumbrava Minunată.

Și-era una la părinți
Și mândră-n toate cele,
Iar voi de-ați fost copii cuminți
Vom face atmosfere.

Noi, Dumbrava Minunata și bunii nostri prieteni de la Mendel Collective, ne-am unit forțele pentru a vă face să vibrați și să dansați învăluiți de vraja unei puteri nepământene amplificată de un sound system Martin Audio furnizat de Eventhorizon. Kay Ross ph va surprinde cele mai fascinante momente, iar Puiac Virgil ne va crea o atmosfera de poveste prin visualurile lui.

Protagonistii basmului cu numarul 1 vor fi:

Batu Ozer este un producător de muzică electronică din Istanbul. Ritmurile sale sunt influențate de elementele folclorice ale diferitelor societăți din întreaga lume. Ca un arheolog in cautarea comoarei antice, descopera pietre uitate amestecand aceste elemente naturale si etnice cu sunetul sau unic.

Burntale sărbătorește expresia culturii în muzică și este fascinata de tot ce tine de stilul groove. Muzica ei este un caleidoscop de sunete etnice, îmbinate perfect în stilul ei inconfundabil.

Men-D este un producator nativ din Transilvania, scolit de nume mari din industria muzicii la BPM School in Tel-Aviv. Acesta isi imparte timpul intre emisiunea sa saptamanala Electroshow, difuzata pe Radio Cluj – Napoca, A&R pentru Mendel Collective si productie muzicala.

Vasiu este un producator de muzica electronica din Cluj-Napoca. Pasiunea acestuia pentru muzica a fost descoperita inca de la o varsta frageda. Seturile lui reprezinta o extensie a viziunii acestuia despre muzica electronica contemporana, o fuziune intre beat-uri organice si texturi psihedelice.

Program:
22:30 – 1:00 —— Vasiu
1:00 – 3:00 —— Batu Ozer
3:00 – 5:00 —— BurnTale
5:00 – 7:00 —— Men-D

Biletele le veti putea procura in seara evenimentului la intrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.