26 octombrie Startarium Pitching Workshop

Miercuri, 26 octombrie 2016, ora 18:00, Impact Hub, str. Gării, nr. 21

Participarea gratuită

Startarium Pitching Workshop

Clujenii interesați de antreprenoriat sunt invitați la un workshop special prin intermediul căruia își vor putea îmbunătăți abilitățile de comunicare și de prezentare a ideilor lor de afaceri.

Susținut de Anna Heijker, trainer internațional cu o vastă experiență în comunicare și public speaking în special în cadrul programelor dedicate startup-urilor, workshopul se axează pe crearea și transmiterea unui mesaj puternic al afacerii. Startarium Pitching Workshop este organizat sub forma unor sesiuni de pregătire prin care antreprenorii își vor putea structura mai bine informațiile și ideile și își vor îmbunătăți abilitățile de prezentare. Cu ajutorul Annei, la sfârșitul atelierului, aceștia vor putea identifica principalele tehnici și metode pentru construirea unei prezentări de succes.

Workshopul face parte dintr-o serie de evenimente naționale ce preced Startarium Pitch Day, competiția națională ce oferă celor mai bune startup-uri din România șansa de a concura pentru premii în bani în valoare totală de 100.000 Euro, cu marele premiu având valoarea de 70.000 Euro. Competiția va avea loc pe 23 noiembrie și se adresează startup-urilor care au cel puțin un an de funcționare și o vechime de maxim 3 ani.

Participarea este gratuită, iar accesul se face prin completarea formularului. Workshop-ul va fi susținut în limba engleză, iar exercițiile practice pot fi realizate în limba română sau engleză, în funcție de preferințele participanților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.