26 septembrie Celule de bază

Celule de bază

Sâmbătă, 26 septembrie 2020, ora 20:00, Reactor de creație și experiment, str. Petőfi Sándor, nr. 4

Accesul liber*

Celule de bază  – spectacol-lectură

Celule de bază este rezultatul unei cercetări desfășurate în comunele Telciu și Romuli, având ca punct de pornire structurile familiale și factorii economici care le influențează. Textul are la bază interviuri luate persoanelor din aceste comunități și pune accentul pe povești în care migrația și componenta de gen sunt esențiale.

Astfel, cele trei monoloage selectate din documentare construiesc o lume povestită din perspectiva narațiunilor personale ale femeilor, de-a lungul istoriei recente și foarte recente.
Piesa a fost scrisă de Petro Ionescu și Raul Coldea în cadrul proiectului Culese din Telciu.

regia: Petro Ionescu și Raul Coldea

*Accesul este liber, pe bază de rezervare la adresa de e-mail rezervari.reactor@gmail.com, cu mențiunea “Rezervare Celule de bază”.
Vă rugăm să precizați în e-mailul de rezervare numărul de locuri, numele și un număr de telefon.

Spectacolul va avea loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de distanțare fizică. Purtarea măștii pe toată durata evenimentului este obligatorie.

Spectacolul Celule de bază este ptezentat în cadrul proiectului cultural „Corelații”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Acest eveniment este co-finanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca prin proiectul “Reactor 2020. Public și cadre de creație”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.