27-29 iunie Transilvania Shorts 2021

Transilvania Shorts 2021

27 – 29 iunie 2021, ora 20:00, Cinema Victoria / Cinema Dacia

Pret bilet: 15 lei/ seară

Transilvania Shorts 2021 – ediția a 5-a

Cea de-a cincea ediție a festivalului internațional de scurtmetraje Transilvania Shorts ajunge la Cluj-Napoca, la Cinema Victoria și Cinema Dacia, cu o selecție de filme excepționale, selectate și premiate în festivaluri de renume din întreaga lume. Transilvania Shorts 2021
Scurtmetrajele selectate în competiția TS 2021 provin din aproape toate colțurile lumii ṣi au fost selectate din peste cele 600 de filme înscrise în competiția de anul acesta: Australia, Austria, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Italia, Japonia, Marea Britanie, Olanda, Venezuela.
Juriul ediției a 5-a TS este format din Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Ștefan Crișan [producător muzical și editor de sunet], Alexandru Crăciun [producător de film], Sorin Baican [editor de film, producător audio-vizual], Augustin C. Pop [animator, actor ṣi păpuṣar], Damian Groves [regizor, animator ṣi artist plastic], Bogdan Zelinschi [Ilustrator ṣi animator] și Radu Munteanu, producător ṣi regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului TS.
Mai multe informații despre membrii juriului, ca și despre programul festivalului și filmele selecționate în cadrul ediției a 5-a TS, pot fi găsite pe site-ul nostru, www.transilvaniashorts.ro.
Filmele sunt subtitrate în limba engleză ṣi în limba română.
Bilete:
– 27 iunie – Cinema Victoria la caserie si online: https://bit.ly/3qu6R6U
– 28/29 iunie – Cinema Dacia, în locație, cu o oră înaintea începerii proiecțiilor.
Este necesară purtarea măștilor de protecție. Gradul de ocupare al sălilor de cinema va fi de 70% din capacitate.
27 iunie – Cinema Victoria (20:00 – 22:00)
28/29 iunie – Cinema Dacia (19:00 – 21:00)
Transilvania Shorts (TS) este un eveniment anual, gândit cu și pentru artiști, pentru a le oferi acestora o platformă de exprimare liberă si independentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.