27-29 octombrie Recolte de Toamna

27 – 29 octombrie 2017, Piața Unirii, Cluj-Napoca

Recolte de Toamna

Clujenii si nu numai sunt asteptati in Piata Unirii cu toate cele bune ale toamnei.

Peste 70 de mici producatori si mesteri locali dar si invitati din toate zonele tarii expun in Piata Unirii roade bune, produse locale si mestereli fel de fel.

Ce puteti degusta – must proaspat,diverse sortimente de miere si produse apicole, dulceturi, siropuri naturale si zacusti fel de fel, mustar artizanal de la Tecuci, produse traditionale atestate din carne de porc si curcan, cascaval de la manufactura de branza, mere, struguri, nuci, fructe si legume proaspete, ceaiuri, tincturi si alifii de leac, placinte intinse de Turnu si placinte domnesti, ciocolata si dulciuri, turta dulce si covrigi, kurtos kalacs, poale-n brau si cozonaci domnesti, sirop de lavanda si alte fel de fel. Toate se iau, cum cere traditia la Piata Taraneasca, numai pe degustate!

Li se alatura mesteri populari si artizani locali cu tesaturi, port traditional, obiecte din lemn, ceramica pictata, marochinarie traditionala si de manufactura, jucarii, papusi, cojoace, bijuterii, lavanda, dovleci pictati, sapunuri si cosmetice naturale, dar si cativa colectionari de antichitati.

Cu totii va asteapta de vineri pana duminica, cu toate cele bune ale toamnei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.