27-30 iunie Finala Campionatului Național de Darts 2018

  • 26/06/2018
  • Sport

27 – 30 iunie 2018, ora 11:00, Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B 

Intrarea liberă

Finala Campionatului Național de Darts 2018

În Iulius Mall are loc Finala Campionatului Național de Darts 2018. Publicul prezent la eveniment va avea ocazia să îi vadă pe cei mai buni jucători de darts din țara noastră!

Federația Română de Darts vă dă întâlnire, zilnic,începând de miercuri, de la ora 11:00, iar cei interesați să asiste la cele mai tari meciuri ale competiției sunt invitați, sâmbătă, pentru semifinalele și finalele competiției, care se vor desfășura de la 15:00, pe scena special amenajată în cadrul Iulius Mall.

Voi, invitații noștri, aveți intrarea liberă, alături de o serie de concursuri cu premii pe care vi le-am pregătit!

Federația Română de Darts a fost înființată în anul 2008 și a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive și recunoașterea ca federație națională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaționale, a organizat Campionatul European de Darts din 2014 și urmează ca țara noastră să găzduiască, în 2019, Campionatul Mondial, după ce Federația Română de Darts a câștigat licitiația pentru organizarea acestei competiții. Detalii despre competițiile organizate de Federația Română de Darts sunt disponibile pe www.federatiedarts.ro.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Darts și promovat de Diana Seceleanu PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.