27-30 septembrie Fii bine cu tine în cuplu

27 – 30 septembrie 2016, ora 18:30, Librăria Cărtureşti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Intrarea liberă

Fii bine cu tine în cuplu – un prilej pentru regăsirea de sine

Mă iubește? Nu mă mai iubește? Am intrat oare pe un ”teren minat”? E momentul potrivit să discut cu partenerul despre asta? Cine câștigă din lupta pentru putere? Oare va rămâne lângă mine pentru tot restul vieții? Acestea sunt doar o mică parte din preocupările și incertitudinile pe care tindem să le alungăm din minte imediat ce ne vin în gând.

Ajunsă la a treia ediție, seria de ateliere Fii bine cu tine în cuplu îți oferă un prilej pentru regăsirea de sine și pentru a reflecta la aceste îndoieli și nesiguranțe. Discutând cu psihologii și psihoterapeuții invitați, vei putea să-ți recunoști cu sinceritate nevoile personale din cadrul cuplului, să te cunoști mai bine și să înțelegi mai clar ce ”rol” joci tu în povestea ta de dragoste și cât anume din scenariul cuplului tău vine de fapt din trecut (din proiecțiile propriilor părinți sau din traumele transgeneraționale trecute sub tăcere).

Plecând de la cazuri din cabinet, dar și de la studii recente dedicate psihologiei familiei și cuplului, psihologi și psihoterapeuți din cinci orașe (București, Cluj, Timișoara, Iași și Brașov) te invită să reflectezi la mecanismele relației tale de cuplu, la echilibrul dintre apropiere și separare, la îndoielile care ”sapă” la fundația mariajului sau la felul în care poate fi negociat un respect reciproc al diferențelor și nevoilor membrilor cuplului.

Atelierele Fii bine cu tine în cuplu sunt organizate de Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT) în colaborare cu Editura Trei și sunt găzduite de Librăriile Cărturești.

Intrarea este liberă, iar cărțile de psihologia cuplului publicate de Editura Trei au o reducere de 25%.

Programul întâlnirilor de la Cluj (librăria Cărtureşti din Iulius Mall):

1. Noi doi…și separat!
Invitată: Diana Vasile
Marți, 27 septembrie – ora 18.30

2. Tu și cuplul – cum să dai „totul” în relație
Invitată: Anamaria Drăguța
Miercuri: 28 septembrie – ora 18.30

3. Femeia în așteptarea Bărbatului
Invitată: Domnica Petrovai
Vineri, 30 septembrie – ora 18.30

 

27-30 septembrie Fii bine cu tine în cuplu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top