27 aprilie Pinocchio și Anotimpurile

Vineri, 27 aprilie 2018, ora 18:00, Platinia Shopping Center, Calea Manastur, nr. 2-6

Pinocchio și Anotimpurile

Și nasul lui se lungea, se lungea, și se lungea, și a venit primăvara, vara, toamna, iarna și se tot lungea.

Nas care se lungește și anotimpuri… hmm… oare despre ce poate fi vorba? Pinocchio se întâlnește cu anotimpurile, la Platinia!

Ii așteptăm pe cei mici la două piese de teatru: Pinocchio și anotimpurile! Haideți să aflăm împreună cât de lung se poate face nasul!

La aceasta ediție a Applaud with me at Platinia, vom urmări cu sufletul la gură aventurile lui Pinocchio. Pinocchio reprezintă simbolul copilului dispus permanent la joacă, cu sufletul curat, care caută să înțeleagă gândurile și sentimentele celor mari; el explorează cu fragilitatea specifică vârstei dar și cu ingeniozitate lumea dominată de minciună, egoism și indiferență.

Copiii se identifică cu acest personaj: uneori îl apostrofează, alteori îl consolează și îl îmbrățișează.

În a doua parte a serii copiii se vor delecta cu Anotimpurile, totul se subordonează principalei propuneri: trecerea timpului. Dincolo de semnificațiile deduse din text, această trecere a timpului are un efect special și se realizează cu multă candoare, poezie și fantezie. Regia animă totul: cuvânt, actor, papușă. Astfel, ieșirea actorului-mânuitor din vechea convenție (de după paravan) nu mai surprinde pe nimeni. Decorul se îmbină armonios cu păpușile, atent și ingenios concepute de Sandu Marian, un scenograf de excepție.Nu vă dezvălui mai mult. Veniți să vedeți căderea unei frunze?

PROGRAM:
18:00 – Pinocchio
19:00 – Anotimpurile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.