27 decembrie Concert live

Duminica, 27 decembrie 2015, ora 20:00, Delissima Pizzeria, str. Virgil Fulicea, nr. 7

Pret bilet: 50 lei

Concert live cu Nicolas Simon si Sorin Romanescu

Clienții fideli, dar și clujenii dornici să sărbătorească Crăciunul într-un fel mai inedit vor avea posibilitatea să participe la primul concert live de la Delissima Pizzeria. Concertul va fi susținut de către Nicolas Simon și Sorin Romanescu.

Pentru cei care ați auzit mai puțin despre dânșii vă vom face o scurtă prezentare. Nicolas Simion este recunoscut ca și un compozitor de muzică contemporană. În 1995 a obţinut premiul „Koernerpreis” pentru o lucrare comandată de Ministerul austriac al Culturii. El a compus numeroase lucrări muzicale pentru ansambluri de instrumente de alamă şi corzi, precum şi orchestre cu saxofon. În 1998 a compus „Canzonieri Sacrale”, lucrare muzicală bazată pe motive ale muzicii bisericeşti din întreaga lume, compusă pentru orchestră de coarde, voce şi ansamblu de jazz, interpretată pentru prima dată la Ruprechtskirche, cea mai veche biserică din Viena. Totodată, Nicolas Simion este unul dintre cei mai inovativi muzicieni ai scenei jazz-istice româneşti şi internaţionale de astăzi.

De asemenea, Sorin Romanescu este chitarist, improvizator, compozitor, sound designer, muzician de jazz ca şi trăsătură artistică principală, dar cu activitate în domenii muzicale conexe precum muzica contemporană sau muzica pentru dans contemporan. În prezent este producător audio în domeniul advertising-ului.

Aegând să participați la concertul live, vă veți bucura de piese muzicale dăruite cu multă dragoste de cei doi talentați artiști prezentați mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.