27 februarie AIVIgames

Miercuri, 27 februarie 2019, ora 18:30, Mkeba, str.Inocentiu Micu Klein, nr. 23

Donație recomandată: 5-10 lei/ persoană

AIVIgames 2.1

Vă anunțăm cu bucurie faptul că reluăm la Cluj seria de evenimente #AIVIgames! Așadar, Vox vă așteaptă cu jocuri și voie bună!.

Pe lângă distracție, creativitate și socializare, ne propunem să aducem pe masă și elementul învățării de limbi străine. În funcție de vorbitorii nativi sau cunoscătorii unor limbi străine care ni se vor alătura din partea ConvoClub at Cluj, ne vom iniția și familiariza împreună cu limbi și culturi străine. Învățăm jucându-ne!

*Cum se desfășoară un eveniment #AIVIgames?*
Noi aducem jocurile (#boardgames) și organizăm activitatea în funcție de nr. de participanți și limbile străine avute în vedere – pe lângă limba română. Voi veniți la ora stabilită și participați activ la crearea unei comunități ludice și prietenoase.

Vă așteptăm cu drag!

AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune este o organizație non-profit care își propune să aducă un plus în domeniul educației non-formale, concentrându-și eforturile, resursele și activitățile în direcția încurajării incluziunii sociale și a dezvoltării unor comunități sănătoase și active social. Îndeplinim aceste deziderate în cadrul unor proiecte unice la nivel local și național. #Donațiile sunt utilizate exclusiv pentru finanțarea programelor AIVI și ne ajută să gestionăm proiectele asociației, unele funcționale de ani de zile, altele aflate la început de drum. Amintim doar câteva: ConvoClub at Cluj, ConvoClub București, AIVI BuddyBuilding, Clubul de Carte Cluj, Schimb de Cărți Cluj, AIVI Centrul Media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.