27 februarie Arta de a te descurca cu persoane dificile

Sambata, 27 februarie 2016, ora 11:00, Sediul Minte Forte, str. Dorobanților, nr. 74, ap. 71

Taxa de participare: 20 lei

Arta de a te descurca cu persoane dificile

Anxietate, dependență, paranoia, obsesii, răutate flagrantă, narcisism, instabilitate, rigiditate…

Personalitatea este un mozaic de trăsături, comportamente și emoții. Oricât de interesant ar fi să fim diferiți unii de alții, probabil că există în jurul vostru oameni pe care uneori nu-i puteți descurca și cu care ajungeți câteodată să nu vă mai puteți descurca. Fie că vorbim de colegi, părinți sau copii, partener(ă), șef(ă), prieteni, frați sau surori, clienți sau colaboratori… fiecare dintre noi are o personalitate unică, însă a unora este mai dificil de înțeles și deci mai greu de gestionat!

Atelierul de luna aceasta vine în sprijinul vostru, celor care vă aflați în linia întâi și interacționați cu persoane dificile. Vă invităm la o întâlnire dinamică, centrată pe învățare non-formală și experiențială, în care puteți învăța:
• Cum să intrați în mintea persoanelor dificile și să le înțelegeți comportamentul
• Ce să faceți și ce să nu faceți pentru a vă descurca cu persoanele dificile din jurul vostru
• Cum să transformați interacțiunea cu persoanele dificile dintr-un factor de stres într-o șansă de dezvoltare personală

Atelierul este susținut de către psiholog Claudia Găgeanu, coordonator de proiect în Minte Forte. Ariile sale de interes și specializare cuprind tulburările de personalitate, originea și psihoterapia lor. Claudia a facilitat și cofacilitat evenimente de învățare non-formală și are un stil aparte de a ajuta oamenii să înțeleagă concepte complexe ce țin de psihologie.

Locurile sunt limitate.

Înscriere: dezvoltare.personala@minteforte.ro până la data de 26 februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.