27 februarie Expoziția Anuală a breslei Barabás Miklós, grupul de la Cluj

Expoziția Anuală a breslei Barabás Miklós 2022

Duminica, 27 februarie 2022, ora 10:00, Muzeul de Artă, Piaţa Unirii, nr. 30

Expoziția Anuală a breslei Barabás Miklós, grupul de la Cluj

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție de cultură, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Breasla Barabás Miklós, vă invită la expoziția anuala a grupului de la Cluj al Breslei Barabás Miklós.

Grupul cel mai numeros, cel de la Cluj, al Breslei Barabás Miklós, își organizează tradiționala expoziție la începutul fiecărui an. Aceste expoziții anuale oferă o vastă selecție de lucrări recente ale artiștilor clujeni și din împrejurimi, cu scopul de a promova valorile artistice locale. Neavând restricții tematice sau stilistice, sau limită de vârstă, accentul este pus doar pe calitatea lucrărilor, prezentând o gamă largă și variată de opere ale membrilor. Pictori, sculptori, graficieni, fotografi, artiști în ceramică, sticlă și textile participă cu cele mai însemnate lucrări realizate în decursul anului trecut.

Expoziția din acest an este o mărturie a acestei bogății extraordinare, unde vizitatorii au posibilitatea să descopere o varietate largă de tehnici, de la cele clasice la cele postmoderne. Grupul de aproximativ 60 de membri ai BMC din Cluj-Napoca și invitații lor doresc să dezvăluie anual prin ars poetica lor caracteristicile artistice ale regiunii într-o gamă largă de idei și stiluri, oferind o prezentare bogată a artei contemporane transilvănene în interiorul palatului baroc.

Program de vizitare: 10.00 – 17.00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.