27 ianuarie Eu sunt Pinocchio

Sambata, 27 ianuarie 2018, ora 11:00, Teatrul de Păpuși ”Puck”, str. I. C. Brătianu, nr. 23 

Pret bilet: 10 lei

Eu sunt Pinocchio – scenariu și regia: Călin Mocanu

Basmele clasice își păstrează farmecul și învățăturile peste timp și sunt iubite de toate generațiile de copii.

„În lumea actuală, copilul este într-un oarecare pericol, un pericol cu sinele lui, cu lumea în care trăieşte. Această poveste este aventura transformării lui Pinocchio dintr-o bucată de lemn în copil, este povestea copilului care de la naştere, dintr-un boţ de carne, ajunge să aibă mai întâi conştienţă şi apoi conştiinţă”, precizează regizorul.

Paul Sarvadi este asistent de regie, scenografia spectacolului este semnată de Sandu Marian, iar muzica de Dan Bălan. Distribuția este formată din actorii: László Réka, Patka Ildikó, Urmánczi Jenő, Okos Attila Ákos, Giriti Réka, Domokos Szabolcs, Balogh Dorottya, Patka Ildikó.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Despre Teatrul de Păpuşi „Puck”

Teatrul de Păpuşi „Puck” a fost înfiinţat 1950 și se află în subordinea Consiliului Județean Cluj. Palmaresul instituției cuprinde 300 de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări. Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi „Puck” este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii. Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.