27 iulie Arta de a iubi

Miercuri, 27 iulie 2016, ora 18:00, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 8

Seară dedicată cărţii – Arta de a iubi, don Miguel Ruiz

Alături de Ovidiu Oltean, vă aşteptăm să descoperiţi cum spiritualitatea şi psihologia se întâlnesc pentru a da naştere unei cărţi capabile să ne inspire şi să ne ofere lecţii profunde despre viaţă.

În Arta de a iubi, don Miguel Ruiz scoate la lumină convingerile noastre greşite bazate pe teama care ne împiedică să iubim şi generează toate suferinţele şi dramele din relaţiile noastre de cuplu.

Gazda serii va fi OVIDIU OLTEAN, coach, public speaker şi omul care pune ideile bune în mişcare

Vocaţia sa e cea de a-i convinge pe oameni să facă ceea ce le place, de a-i ajuta să descopere care este lucrul pe care îl iubesc cel mai mult, de a-i determina să înceapă să-i ajute şi pe ceilalţi, prin ceea ce iubesc ei să facă. Este fondatorul cursului intensiv de vorbit în public, Atelierul de Life Speaking, al francizei naţionale de evenimente de public speaking, 5MS şi al cursului dedicat descoperirii talentelor native, Focul Vocaţiei. Este facilitator al programului Speaker Elite şi fost preşedinte al clubului Toastmasters Cluj.
http://ovidiuoltean.ro/povestea-mea/

Fragment din carte

Fericirea se naşte din iubire, iar iubirea se naşte chiar din inima omului. Dacă veţi fi generoşi cu iubirea dumneavoastră, toată lumea se va grăbi să vă răspundă cu aceeaşi monedă. Cine este generos, nu poate fi singur. Cine este egoist, va fi întotdeauna singur, fără câ altcineva decât el însuşi să fie de vină. Generozitatea deschide toate porţile; egoismul le închide. Egoismul se naşte din sărăcia inimii, din convingerea că iubirea nu este suficientă pentru toţi. Oamenii devin egoişti din convingerea greşită că mâine nu vor mai avea suficientă pizza ca să mănânce. Cine înţelege însă că în inima lui există o bucătărie magică va fi întotdeauna generos, iar iubirea lui va fi necondiţionată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.