27 mai O gheară de ajutor

O gheară de ajutor

Joi, 27 mai 2021, ora 19:30, online

O gheară de ajutor, de Carla (12 ani) și Liana Precup (mama) – teatru radiofonic

Liana a ținut mereu să-și trateze fiica, pe Carla, nu ca pe un omuleț ci ca pe o persoană în toată firea. Așadar, nu prea ne miră faptul că și Carla a început să facă același lucru cu pisica sa, alimentată și de plictiseala venită la pachet cu lockdown-ul interminabil.

”O gheară de ajutor” este dovada scrisă a faptului că unele pisici chiar mănâncă teme. După un an de predare online, examenul de capacitate care o așteaptă pe Astrid poate părea cel mai înfricoșător lucru. Noroc cu pisica, care oferă cunoaștere și, cel mai important, încredere de sine.

Piesa de teatru radiofonic, produsă în parteneriat cu Radio Cluj, poate fi ascultată în premieră, pe data de 27 mai de la ora 19:30 pe canalul nostru de Youtube: https://bit.ly/3u8F2RA

La finalul programului radiofonic, pe data de 1 iunie, vom anunța care dintre scenarii va fi transformat într-un spectacol de teatru pentru copii marca MiniReactor.

În actul creativ feedback-ul publicului este extrem de important, astfel încât dorim să aflăm părerile voastre despre fiecare piesă radiofonică în parte. Tocmai de aceea, odată cu difuzarea celor șase propuneri de texte, lansăm și un formular special pentru feedback.
Acesta se poate completa aici: https://bit.ly/3hdGq2E

Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.