27 noiembrie Serbările Iernii

Luni, 27 noiembrie 2017, ora 18:30, Opera Nationala Romana, Piata Stefan cel Mare, nr 2-4

Pret bilet: intre 30 si 50 lei

Serbările Iernii – eveniment artistic caritabil, ediţia a XI-a

Ce sunt Serbările Iernii Rotary?

Acest eveniment, devenit deja tradițional, este ocazionat de proiectul Clubului Rotary Cluj-Napoca, aflat la cea de-a XII-a ediție, ce își propune an de an premierea elevilor cu rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale, selectați din județul Cluj, cu sprijinul Centrului de Excelență Cluj-Napoca, precum și premierea câștigătorilor concursului de eseuri „Școala Ardeleană și valorile europene” aflat la a IX-a ediție.

Programul evenimentului

„Brio Sonores” este o trupă din Republica Moldova de muzică pop, dance și crossover clasic. Este formată din cinci membri: Valeriu Moruz – tenor, Dumitru Mîțu – tenor, Veaceslav Timofti – bariton, Vitalie Maciunschi – bariton și Mihai Gandraman – tenor.

Împreună au câștigat cea de-a patra ediție a concursului „Românii au Talent” în 2014.

Pe parcursul anilor, grupul a reușit să devină cunoscut atât la nivel național cât și la nivel internațional, dovadă fiind și numeroasele concerte pe care le-au suținut în țări precum România, Marea Britanie, Turcia și Rusia, alături de nume celebre precum formația Blue sau tenorul italian Alessandro Safina.

„Bella Dance Studio” a fost înființat în anul 2014 și îndrumă pașii copiilor spre lumea fascinantă a baletului.
„Comportamentul manierat și distins, un limbaj propriu, studiul pentru simțul etic și artistic, sau la baza unui proces armonios de devenire al unei viitoare balerine profesioniste”. Maya Ciobota – o strălucitoare elevă a Studioului Bella Dance.
Din program fac parte următoarele momente coregrafice: P.I. Ceaikovski – Lacul Lebedelor, J. Strauss – Marșul Radetzky, E. Grieg (Peer Gynt) – Dansul Fluturilor. Coregrafia este semnată de Silvia Barițchi-Gradea.

Cine suntem?

Clubul Rotary Cluj-Napoca a luat ființă în anul 1935 fiind al optulea club Rotary din România interbelică.
După revoluția din 1989, clubul s-a reînființat în 1994, fiind al doilea club din district, după Rotary Club București. În cei 23 de ani de la reînființare clubul s-a implicat în proiecte importante atât la nivel local cât și la nivel național.
Deviza Rotary care ne călăuzește în toate acțiunile noastre este: „A servi mai presus de sine însuși”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.