27 octombrie Napoca Avenue

Joi, 27 octombrie 2016, ora 10:00, Iulius Parc, str. Alexandru Vaida Voevod

Intrarea la evenimentele conexe este liberă

Napoca Avenue îi așteaptă pe iubitorii de artă și frumos

Finalul lunii octombrie este dedicat florilor în Iulius Parc, acolo unde se desfășoară evenimentul Napoca Avenue, un proiect care include o expoziție de artă și ateliere ce pun în valoare delicatețea acestora.

Iulius Parc găzduiește Napoca Avenue, eveniment organizat de Transilvania International Music and Arts Festival. Prima ediție a proiectului se concentrează asupra temei „Flowers in Arts and Design”. Astfel, Iulius Parc este punctul de întâlnire al artizanilor și designerilor locali cu publicul amator de frumos. Expoziția cu vânzare include creații inedite, care explorează tematica florală. Publicul poate admira talentul și imaginația artiștilor reflectate în lucrări aparte, florile fiind țesute pe pânză, imprimate pe lemn sau folosite ca accesorii.

Ateliere:

Totodată, „Napoca Avenue” include și o latură interactivă, prin organizarea unei serii de ateliere cu tematici diferite.

Joi, de la ora 20.00, vor primi sfaturi despre cum pot comunica eficient, iar vineri, la ora 19.00, pot participa la un atelier de realizare flori decorative. Pentru copii, evenimentul propune un spectacol de magie și ventrilogie, sâmbătă, de la ora 18.00, iar duminică, de la ora 16.00, copiii cu vârsta între 7 și 11 ani pot participa la atelierul de arhitectură și scenografii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips