27 octombrie Târgul cu Mărunțișuri

Sambata, 27 octombrie 2018, ora 13:00, Atelier Cafe, str. Memorandumului, nr.  9 

Târgul cu Mărunțișuri – editia 6

Ești invitat(ă) la Târgul cu Mărunțișuri, un eveniment anti-consumerism în cadrul căreia comunitatea locală participă la un schimb activ de lucruri folosite (dar în stare bună). Te încurajăm să aduci lucrurile pe care nu le mai folosești și să duci acasă lucrurile de care ai nevoie.

Hainele, încălțăminte și jucăriile lăsate în paragină în cutii sau in pod merită o a doua șansă. Te încurajăm să le dai mai departe daca nu au fost utilizate câtuși de puțin în ultimul an. Credem că “gunoiul cuiva” poate deveni comoara altcuiva și, de fapt, asta e scopul evenimentului. Oameni ca mine și ca tine aduc câteva lucrușoare, găsesc ceva util și se bucură de ele dar si de faptul că lucrurile lor și-au găsit căsuță nouă. Poți aduce cărți, accesorii, vase, orice lucru care poate fi util altcuiva.

La final de eveniment sortăm lucrurile rămase (nu dăm mai departe haine rupte, încalțămine stricata, haine pătate, etc.), și le punem în saci. Sacii rezultați se donează către familii cu venituri reduse din Jucu de Mijloc (jud. Cluj)

* Locația noastră dragă e Dog Friendly.
* Vă rugăm să spălați hainele/ încălțămintea/ jucăriile înainte de prima (re)utilizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.