27 septembrie The Lab

Marti, 27 septembrie 2016, ora 22:00, Flying Circus PUB, str. Iuliu Maniu, nr. 2

PARTY – The Lab

Flying Circus Pub – local prevăzut cu instalații speciale, aparate și instrumente pentru experiențe în domeniul muzicii.

THE LAB – petrecerea pusă la cale o dată (și bine) la două săptămâni, în cadrul căreia, prin experimente muzicale, cercetăm arta de a exprima sentimente și idei cu ajutorul sunetelor.
Combinate în stiluri specifice, de la Drum and Bass, Techno, la Hip hop, sunetele capătă valențe de experimente atunci când se aud în laboratorul Flying Circus.

De astă-dată, “laboratoristi” sunt PsyTin și D.Vibez.
PsyTin este Anghel Adrian și pasiunea sa față de muzica electronică a venit în anul 2010 , iar startul ca și DJ a avut loc în anul 2011 pe scena locală a orașului natal Sibiu . In anul 2014 a inceput sa ia amploare drumul său spre scena de muzica electronica underground iar de atunci lucrurile merg spre bine.
Party-urile la care a participat ca si DJ in mare parte le-a organizat chiar el deoarece a imbratisat putin si din responsabilitatea de organizator de evenimente locale.
Scena a impartit-o cu DJ locali cum ar fi : D.vibez , Syl , JeLe , etc. dr si cu DJ din alte orase cum ar fi : Gallyshay , Option Zero , Elepsy , Gotthard , Roxxete , etc. Genurile abordate sunt o variație destul de amplă de exemplu : dnb , trap , psy-trance , Goa , twilight , full-on , etc. Scena a împărțit-o cu Dj locali dar și din alte orașe cum ar fi Cluj , București.

D.Vibez este un dj de Drum and bass/Garage din Sibiu. La 12 ani a început să studieze tot mai mult muzica electronică; când dintr-o dată decide să își împărtășească pasiunea și cu ceilalți începând să găzduiască diferite petreceri de muzică electronică. Din anul 2013 și până acum, a reușit să-și treacă la “dosar” mai multe locații găzduite și să-și creeze un public “personal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips