28-29 octombrie Piata taraneasca si artizanala

28 – 29 octombrie 2016, ora 09:00, EXPO Transilvania, str. Aurel Vlaicu F.N.

Piata taraneasca si artizanala

Asociația Eco Ruralis – în sprijinul agriculturii țărănești  împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Asociația Meșterilor Populari invită clujenii la ultimul târg de produse agricole și artizanale din această toamnă.

Legume și fructe de sezon, plăcinte, ulei presat la rece, miere și produse apicole, sucuri naturale, siropuri, pălincă, dulcețuri și conserve pentru iarnă produse de familii de țărani din județul Cluj și din țară, precum și țesături, obiecte de ceramică și pielărie, săpunuri din lapte, podoabe și alte lucruri utile în casă produse de artizani și meșteri populari sunt vedetele târgului de la EXPO Transilvania.

Târgul de produse țărănești și artizanale se adresează tuturor celor din Cluj, fie că vor să își facă provizii gustoase și sănătoase înainte de venirea iernii sau caută cadouri lucrate manual și lucruri utile pentru casă. Cei care ne vor vizita vor găsi atât ingrediente pentru murături și conserve, dar și produse deja puse la borcan.

Târgul este organizat cu ocazia Forumului European pentru Suveranitate Alimentară – cea mai mare reuniune a țăranilor și susținătorilor agriculturii țărănești din peste 40 de țări din Europa și Asia Centrală, care în acest an va fi găzduită în Cluj-Napoca .

Program: 09.00 -i 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips