28-29 septembrie Univer 24 – Sărbătoarea înotului

28 – 29 septembrie 2019, ora 10:00, Complexul de Nataţie „Universitas”, str. Splaiul Independentei

Univer 24 – Sărbătoarea înotului

Complexul de natație „Universitas” situat în parcul sportiv „Iuliu Haţieganu”, aflat în patrimoniul Universităţii „Babeş-Bolyai”

Așa după cum am promis, înotul continuă!

Un eveniment de 24 h în cadrul căruia celebrăm înotul și bucuria de a înota. Vei dori să ne fii alături dacă:
– Pur și simplu apreciezi înotul și îți dorești să faci parte dintr-un eveniment unic de socializare la bazin
– Dorești să o cunoști pe legenda înotului Hosszú Katinka, triplă campioană olimpică. Ne va transmite gândurile ei, va înota și ne va da autografe
– Vrei să ne fii alături pe parcursul celor 24 h alegând acele activități care ți se potrivesc mai bine, totul depinde de tine și energia ta
– Vrei să fii alături de super înotătorii de 24 h
– Îți poți mobiliza colegii, familia și prietenii pentru a înota în echipă cu afiliere la școala ta / clubul tău de înot … distacția și numărul membrilor contează!
– Dorești să valorifici abilitățile de înotător și să te bucuri de echipă în formatele propuse, înotând 100 m, 400 m și / sau ½ h
– Te tentează să construiești o echipă și să o supui testului acvatic … distracția la bazin. Poți face asta cu afliliere la compania / instituția ta
– Simți că ai un cuvânt de spus în această poveste a înotului de 24 h … ești binevenit în calitate de înotător, suporter, voluntar, sponsor, partener, consultant …
Cunoscută ca Iron Lady, Katinka spune că „de fiecare dată când sare în apă, simte că se întoarce acasă”. Vă așteptăm și noi acasă – la bazin!

Programul evenimentului
Sâmbătă, 28 septembrie 2019
10:00 Ceremonie de deschidere
11:00 Start Univer 24 – Sărbătoarea înotului 2019
11:00 Start „Super înotători de 24 h”

11:00 Start „Copiii, familia și prietenii”
14:00 Start „Bucuria de a ne întrece în apă”
14:15 Festivitate de încheiere „Copiii, familia și prietenii”
15:15 Start „Înoată câte 400 m timp de 6 h în echipă”
15:30 Festivitate de încheiere „Bucuria de a ne întrece în apă”

Sâmbătă, 28 septembrie 2019 / duminică, 29 septembrie
21:30 Start „Înoată câte 1/2 h timp de 12 h în echipă”
21:45 Festivitate de încheiere „Înoată câte 400 m timp de 6h în echipă”
09:30 Start „Mini-teambuilding acvatic”
10:00 Festivitate de încheiere „Înoată câte 1/2 h timp de 12 h în echipă”
11:00 Festivitate de încheiere „Super înotători de 24 h”
11:15 Festivitate de încheiere „Mini-teambuilding acvatic”
11:20 Cuvânt de închidere Univer 24 – Sărbătoarea înotului 2019

Descrierea activităților
„Super înotători de 24 h” – Testează-ți limitele celebrând înotul!
Este o activitate individuală de anduranță, fără accent competițional. Sunt așteptate înscrieri din partea unor înotători cu experiență în probe de anduranță. Doi înotători vor fi selecționați și li se vor asigura toate condițiile necesare parcurgerii în deplină siguranță a activității. Înotătorii vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a parcurge cât mai multe lungimi de bazin, care vor fi contorizate de către arbitri. Înotătorii au la dispoziție 15 minute de pauză după fiecare 3 ore petrecute în apă. Înotătorii vor împărți un culoar, fiecare având jumătate de culoar la dispoziție. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul evenimentului prin menționarea distanței parcurse în cele 24 de ore.

„Copiii, familia și prietenii “ – Înoată alături de cei dragi!
Vor fi înscrise în cadrul activității echipe reprezentând unitatea de învățământ / clubul. Sunt încurajate înscrieri din partea iubitorilor înotului, indiferent de vârstă și abilități. O echipă va include un număr minim de 2 persoane. Elevii sau membrii clubului din cadrul echipei trebuie să urmeze, la data înscrierii, programe școlare aparținând unității de învătământ reprezentate / cursurile clubului reprezentat. Elevii pot înota alături de profesori, membrii familiei și prieteni, aceștia fiind înscriși în cadrul echipei cu afiliere la aceeași școală sau club. Echipele vor înota pe durata a aproximativ oră, fiecare membru al echipei parcurgând cel puțin 50 m. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de numărul membrilor participanți ai fiecărei echipe.

„Bucuria de a ne întrece în apă” – Dezvoltă-ți spiritul competitiv în echipă!
Sunt încurajate înscrieri din partea unor înotători cu abilități de nivel mediul și avansat. Vor fi înscrise în cadrul activității echipe formate din minim 6 membri și maxim 4 rezerve opțional. Membrii echipelor vor înota timp de 1 oră, prin succesiunea membrilor echipei într-o ordine prestabilită (de către căpitanul de echipă), fiecare membru al echipei parcurgând distanța de câte 100 m. O rezervă poate înlocui un membru per ciclu de înot. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de distanța parcursă de membrii echipei.

„Înoată câte 400 m timp de 6 h în echipă” – Sprintează și socializează la bazin!
Sunt încurajate înscrieri din partea iubitorilor înotului, indiferent de vârstă și abilități. Vor fi înscrise în cadrul activității echipe formate din minim 6 membri și maxim 4 rezerve opțional. Echipele vor înota timp de 6 ore prin succesiunea membrilor echipei într-o ordine prestabilită (de către căpitanul de echipă), fiecare membru al echipei parcurgând distanța de câte 400 m. O rezervă poate înlocui un membru per ciclu de înot. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de distanța parcursă de fiecare echipă.

„Înoată câte 1/2 h timp de 12 h în echipă” – Bucură-te de înot nocturn alături de echipa ta!
Sunt încurajate înscrieri din partea iubitorilor înotului, indiferent de vârstă și abilități. Vor fi înscrise în cadrul activității echipe formate din minim 6, maxim 24 de membri. Echipele vor înota timp de 12 ore, fiecare membru al echipei înotând cel puțin o dată, timp de 30 de minute. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de distanța parcursă de fiecare echipă.

„Mini-teambuilding acvatic” – Înoată alături de colegi!
Vor fi înscrise în cadrul activității echipe reprezentând compania / instituția. Sunt încurajate înscrieri din partea iubitorilor înotului, indiferent de vârstă și abilități. O echipă va incude un număr minim de 2 membri. Echipa va fi formată din angajați ai companiei / instituției reprezentate, care pot înota alături de membrii familiei și prieteni, aceștia fiind înscriși cu afiliere la aceeași companie / instituție. Echipele vor înota pe durata a 45 de minute, fiecare membru al echipei parcurgând cel puțin 50 m. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de numărul membrilor participanți ai fiecărei echipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.