28-31 iulie Cluj Craft Beer Festival

Cluj Craft Beer Festival.

28 -31 iulie 2022, ora 17:00, Iulius Parc, str. Alexandru Vaida Voevod

Accesul liber

Cluj Craft Beer Festival

Dupa doi ani de pauza, Cluj Craft Beer Festival revine si reuneste peste 15 berarii autohtone care vor aduce mai aproape de public peste 70 de tipuri de bere artizanala.. Pe parcursul celor patru zile, producatori care utilizeaza metode traditionale si ingrediente naturale in procesul de fermentatie si productie a berii ofera o experienta a diferitelor gusturi, stiluri de bere si arome din industria Craft Beer, experienta servita si prezentata personal la standuri special amenajate.

Craft Beer Festival aduce noi berari la aceasta editie si va organiza o degustare a diferitelor tipuri de bere, care se doreste a avea impact la nivel national. Printre berariile care si-au anuntat deja prezenta la eveniment se numara: HopHead Brewing, One Beer Later, Oriel Beer, Patos Beer, Bere a La Cluj, Blackout Brewing, Clandestin Beer, Zaganu, Capra Noastra, Three, Happy Brewers, Nembeer, Clusa si One Two Brew.

Publicul se va putea bucura de intreaga experienta Cluj Craft Beer Festival prin doua variante: achizitionarea unui pahar de sticla reutilizabil in valoare de 8 lei care va ramane in posesia cumparatorilor sau achizitionarea unui pahar de plastic reutilizabil oferit in schimbul unei garantii de 10 lei, ce poate fi returnat organizatorilor la plecare si astfel, recuperata garantia.

Craft Beer Festival este un eveniment special care aduce impreuna producatorii de bere artizanala si ofera iubitorilor acestui tip de bere si nu numai posibilitatea de a petrece patru zile intr-un cadru relaxat, cu muzica buna si oameni frumosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.