28 aprilie A de la Animație

Sambata, 28 aprilie 2018, ora 11:00, Fabrica de Pensule, str. Henri Barbusse, nr. 59-61

Taxă de participare: 20 lei

ARTbecedar – A de la Animație cu Andrei Mărginean

Sub îndrumarea lui Andrei Mărginean, copiii vor învăța pașii prin care se realizează o animație stop-motion cu personaje modelate din plastilină.

Cei prezenți vor avea ocazia să lucreze în echipă, aducând laolaltă personajele preferate a fiecăruia, creând povești noi. Accentul va fi pus pe spontaneitate, joc și interacțiune, conștientizarea procesului creativ și al timpului, diluat în cadre foto, care la sfârșit, puse unul lângă altul, vor descrie o mișcare.

Număr maxim de participanți: 15 copii / atelier
Vârsta recomandată: 4 – 10 ani

Facilitator atelier: Apai Emese – emeseapai@gmail.com
Înscrieri: https://goo.gl/forms/WbIj3ag3zIkMidnd2

Andrei Mărginean este artistul vizual pe care îl știm de la performance-urile realizate cu retroproiector și animațiile cu culori, absolvent a Universității de Artă și Design Cluj-Napoca.

ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități. Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani.

ARTbecedar este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.