28 august Movie Nights: Blinded by The Light

Movie Nights

Vineri, 28 august 2020, ora 21:00, Iulius Parc, str. Al. Vaida Voievod

Accesul liber

Movie Nights: Blinded by The Light

Planurile de weekend încep în Iulius Parc!

În fiecare vineri și sâmbătă vei râde la situațiile comice, vei empatiza cu poveștile dramatice și vei trăi acțiunea filmelor proiectate la Movie Nights.

Vă puteți aduce pături de acasă, iar gustările vor fi disponibile la standurile din parc.

Accesul este gratuit și se face pe bază de rezervare. În perimetrul evenimentului se va impune purarea măștii de protecție, respectarea măsurilor de siguranță, igienă și distanțare socială. Fluxul de intrare și ieșire va fi diferențiat, iar la intrare va fi monitorizată temperatura. Ne bucurăm împreună de eveniment, însă în mod responsabil!

Gazda serilor de cinema este Raiffeisen Bank Romania.

Blinded by The Light (comedie, dramă, muzică)

În Marea Britanie a anului 1987, un adolescent învață să-și trăiască viața, să-și înțeleagă familia și să-și găsească propria voce prin muzica lui Bruce Springsteen. Javed Khan este un student britanic-pakistanez care provine dintr-o familie cu un tată dominator. Deprimat de viața sa de familie opresivă și de sentimentul că nu are viitor într-o comunitate ostilă, un nou prieten îl întroduce pe Javed în lumea muzicii lui Bruce Springsteen. Impresionat de muzica sa, lumea lui Javed este dată peste cap, determinându-l să-și urmeze propriile visuri. Cu toate că Javed își găsește prietenii pe care nu i-a așteptat niciodată în această căutare personală, el intră în conflict cu tatăl său recent șomer, care refuză cu încăpățânare să-i înțeleagă noile sale aspirații. În acest conflict de valori dintr-o perioadă tulburată, Javed trebuie să decidă ce este cu adevărat important pentru el, în timp ce familia lui se luptă să înțeleagă ce s-a schimbat.

Sursa: cinemagia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.