28 august Opera à la Carte: Seară rusească

Seară rusească

Vineri, 28 august 2020, ora 19:00, Cluj Innovation Park, Valea Chintăului, nr. 1

Acces 4 persoane (cina inclusa): 480 lei

Opera à la Carte: Seară rusească

Acest eveniment face parte din programul artistic „Opera Summer Hub”, co-organizat de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca (CREIC) și Londoner.

Realizată în aer liber, sub cerul înstelat al terasei Londoner din cadrul Cluj Innovation Park, Opera à la Carte ne invită la o seară tematică ce îmbină armonios programul artistic interpretat de artiștii Operei clujene cu cina special pregătită de bucătarii Londoner, în specificul serii.

Seara rusească își va încânta spectatorii cu un repertoriu de arii și duete ale celebrilor compozitori ruși, cu strălucirile autentice și imperiale ale fascinantului Sankt Petersburg.

În ton cu tematica evenimentului, meniul va parfuma seara cu platouri alese, specific rusești.

În contextul normelor oficiale pentru prevenirea răspândirii Covid-19, și al prevederilor sanitare, spectatorii prezenți la acest eveniment sunt rugați să își aducă propria pătură de picnic.

Numărul acceptat de participanți la acest proiect este de 500 persoane.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă recomandăm să consultați regulamentul oficial: https://bit.ly/2D1UZEi

La pian: Lucian Dușa

Liza Kadelnik
Nadejda Cerchez (invitată)

Asigurarea măsurilor de protecție pentru prevenirea răspândirii Covid-19
Toate inițiativele programului Opera Summer Hub se vor încadra sub incidența legii, respectând și asigurând măsurile și regulile prevăzute pentru evenimentele culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii Covid-19:
• atât organizatorii, cât și participanții vor purta în mod obligatoriu măștii care le vor acoperi atât gura, cât și nasul, pentru o protecție eficace;
• temperatura tuturor participanților va fi verificată la momentul sosirii acestora, accesul fiind permis doar dacă temperatura măsurată nu va fi mai mare de 37,3°C;
• accesul spectatorilor se va face prin zone special amenajate și semnalizate, asemeni ieșirii acestora, îndeplinind distanțarea fizică și siguranța publicului;
• delimitarea clară a spațiului în care se vor desfășura evenimentele;
• organizarea spațiului de acces va asigura distanța fizică de 1,5 m pentru toți participanții la evenimente;
• organizarea spațiului destinat evenimentelor va permite prezența a cel mult 500 de spectatori (în cazul evenimentelor Opera Picnic), aflați la distanță de minimum 2 m unul față de celălalt;
• amplasarea scenei la o distanță de cel puțin 3 m, asigurând distanțarea sigură dintre interpreți și spectatori;
• biletele spectatorilor vor fi scanate online, evitând astfel atingerea unor suprafețe comune;
• din același considerent, vor fi interzise pliantele, broșurile și alte materiale informative în format fizic;
• amplasarea de dispensere cu soluții dezinfectante la intrarea în spațiul delimitat al evenimentelor, pentru a încuraja menținerea unei igiene conforme prevenirii Covid-19.

În concordanță cu Ordinul nr. 2.941/ 1.120/ 2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, asumarea responsabilităților și riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toți participanții: organizatori, artiști, furnizori de servicii, precum și spectatori. În acest context, vă adresăm respectuos rugămintea de a urmări și respecta toate obligațiile și măsurile mai sus menționate, presupuse pentru prevenirea răspândirea Covid-19.

Vă mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.