28 august Purple Garden

Marti, 28 august 2018, ora 18:15, Marty Restaurant Iulius Mall, str Alexandru Vaida Voievod, nr 53-55 

Cost atelier: 119 lei

Purple Garden – terariu in vas de sticla tip bol

Iti plac plantele si ti-ai dori sa aduci mai mult verde in casa ta ? Vrei sa te distrezi cu prietenii intr-o seara in oras si vrei sa-ti pui creativitatea la treaba ?

Echipa Reinvented Colors are o noua propunere pentru tine: ia un prieten sau mai multi si vino sa cream impreuna ceva inedit, original care sa-ti aminteasca de momentele petrecute impreuna cu prietenii…..un terariu cu plante suculente . Aceste “gradini in miniatura” pe care le-ai admirat probabil sunt acum foarte usor de realizat alaturi de echipa noastra si de prietenii tai.

Noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare si, sub indrumarea, pas cu pas, a unui instructor, poti realiza propriul terariu pe care la final il vei lua acasa.

Dimensiunile bolului de sticla sunt 15 cm diametru/ 14 cm inaltime.

Gazdele noastre va vor asigura o ambianta minunata, bauturi si mancaruri delicioase (se vor servi bauturi alcoolice doar persoanelor peste 18 ani). La sfarsitul unei seri de neuitat, veti ramane cu cate un terariu cu plante suculente unicat, niste amintiri minunate si, de ce nu, un nou hobby.

Asa ca pregateste-te sa-ti murdaresti mainile si sa creezi ceva unic alaturi de echipa Reinvented Colors.

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.