28 februarie Avanpremieră Game Night

Miercuri, 28 februarie 2018, Cinema City Iulius, Cinema City VIVO!

Game Night (Jocul de-a detectivii) – regia: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

Jason Bateman și Rachel McAdams fac echipă pe marile ecane din 2 martie în comedia “Jocul de-a detectivii”, regizată de John Francis Daley și Jonathan Goldstein, aflați deja la al doilea proiect după comedia de succes “Vacanță cu peripeții”, din 2015.

Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate.

De-a lungul unei nopți haotice, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau… sfârșitul.

Cu: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler

Gen film: Acţiune/ Comedie/ Crimă/ Mister

Durata 93 minute

Program:

Cinema City Iulius 21:30

Cinema City Polus 19:10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.