28 ianuarie Capra cu trei iezi

Duminica, 28 ianuarie 2018, ora 11 și 12.30, Teatrul de Păpuși ”Puck”, str. I. C. Brătianu, nr. 23 

Pret bilet: 10 lei

Capra cu trei iezi, după Ion Creangă.

Basmele clasice își păstrează farmecul și învățăturile peste timp și sunt iubite de toate generațiile de copii.

Spectacol cu păpuși bi-ba-bo și muzică tradiţională.

Experienţa de o viaţă pe scena teatrului de păpuşi a doamnei Doina Dejica și a scenografului Epaminonda Tiotiu, interpretarea actorilor, opțiunea pentru păpușile bi-ba-bo, alături de muzica tradiţională, alcătuiesc un spectacol valoros, care se joacă pe scena Teatrului Puck din anul 1999. Dinamic și plin de umor, acesta s-a bucurat de-a lungul timpului de aprecierea celor mici și mari, fiind, în continuare, una dintre cele mai îndrăgite producții ale instituției clujene.

Scenariul și regia sunt semnate de Doina Dejica, iar scenografia de Epaminonda Tiotiu. Din distribuție fac parte: Frunzina Anghel, Ionuț Constantinescu, Călin Mureșan, Angelica Pamfilie și Adina Ungur.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Despre Teatrul de Păpuşi „Puck”

Teatrul de Păpuşi „Puck” a fost înfiinţat 1950 și se află în subordinea Consiliului Județean Cluj. Palmaresul instituției cuprinde 300 de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări. Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi „Puck” este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii. Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.