28 iulie André Rieu – Amore, My Tribute to Love

Sâmbătă, 28 iulie 2018, ora 20:00, Cinema Florin Piersic, Piața Mihai Viteazu, nr. 11

Pret bilet: 50 lei

André Rieu – Amore, My Tribute to Love

Ediţia 2018 a concertului lui André Rieu are ca şi temă centrală, celebrarea iubirii.

André a declarat cu această ocazie: Concertul “Amore – My Tribute to Love”, este tributul meu pentru dragostea pe care o port muzicii şi celor 2 familii: soţiei şi copiilor, cît şi bineînţeles orchestrei mele “Johann Strauss”, familii care mi-au fost alături în concerte de mai bine de 30 de ani. Concertul vine în urma lansării albumului meu “Amore”, care conţine versiuni proprii ale melodiilor de dragoste din lumea muzicii clasice şi a folclorului internaţional”.

Concertele, care se ţin în ambianţa superbă a pieţei medievale din Maastricht-Olanda, oraşul natal al lui André, oferă o experienţă de neuitat.

Fanii din toate colţurile lumii, se adună anual pentru a viziona interpretările lui André Rieu alături de orchestra sa “Johann Strauss”, ansamblu alcătuit din 60 de muzicieni, dar şi soprane, tenori cît şi invitaţi speciali care îi sunt mereu alături. Concertele sunt pline de umor, distracţie şi emoţie pentru toate vîrstele.

În premieră pentru publicul român, concertul va fi subtitrat în limba română, ceea ce aduce un maxim de confort celor care nu vorbesc limba engleză, dar îşi doresc să înţeleagă dialogurile pe care André le poartă cu invitaţii săi. Durata concertului 2 h 25 m (include o pauză de 15 m)

Biletele se pot cumpăra de la casieria Cinema “Florin Piersic”, după programul obişnuit de funcţionare al acesteia. Informaţii şi rezervări, la tel: 0264-433.477

Vă aşteptăm !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.