28 iulie Copilul care nu știa de ce merge la școală

Copilul care nu știa de ce merge la școală

Joi, 28 iulie 2022, ora 11:00, Iulius Parc, str. Alexandru Vaida Voevod ((pe ponton)

Copilul care nu știa de ce merge la școală, de Selma Dragoș     Copilul care nu știa

după povești spuse de: Sofia și Anca Antal, Isabel și Claudia Herța, Ana și Octavia Hossu , Alexandra și Mădălina Neagota, Amalia și Daniela Săbăduș într-un atelier coordonat de Ana Cucu-Popescu

 – sâmbătă, 30 iulie, ora 11:00
duminică, 31 iulie, ora 11:00

Regia: Selma Dragoș

Recomandat: copiilor 7+ și întregii familii
Durata: 50 min

Pentru Andrei, care începe școala alături de Matei și Sofia, în clasa unei învățătoare bune și blânde, școala e un mister. De ce trebuie să vină la școală? Doamna învățătoare cântă și se joacă cu elevii, dar nu pare să aibă răspunsuri prea multe. Părinții nemulțumiți fac o reclamație iar Sinisterul îi trimite învățătoarei o pereche de ochelari magici, care o fac să nu mai vadă nimic bun în copii. Viața la școală și acasă devine din ce în ce mai grea pentru cei trei copii. Ce e de făcut?
Proiect co-finanţat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.